Verplichte Inschrijving Fed. Fly Inn 2019 Gerpinnes - Belgische Paramotor Federatie

Wat

Fed. Fly Inn 2019 van de Belgische Paramotor Federatie.

15 tot 18 augustus 2019

Gerpinnes (Provincie Henegouwen)

Coordinaten : Rue de Walcourt  50°19'27.01 N   4°31'31.47 O.

Inschrijven

Inschrijvingen voor niet leden zijn enkel geldig vóór 10/08/2019 via dit formulier. Leden kunnen rechtstreeks inschrijven via het ledenportaal.

De Fed. Fly-Inn 2019 is in eerste instantie gereserveerd aan de leden van de BPMF. Niet leden dienen het bovengenoemde formulier in te vullen indien men wenst deel te nemen.

Een kopij van volgende documenten dient ter plaatse afgegeven te worden:
- Kopij Licentie
- Kopij geldige medisch attest
- Kopij schermregistratie
- Kopij geldige verzekering

De BPMF behoud zich het recht om een inschrijving te weigeren.

Annulering

In geval van annulering door het slechte weer zal de BPMF het inschrijvingsgeld verminderd met 15€ terugstorten.

Het T-shirt zal ter plaatse overhandigd worden.

Inschrijven als lid

Voor leden kan er worden ingeschreven door in te loggen in het portaal. Bovenaan komt de notificatie om in te schrijven. Door een eenvoudige muisklik kan men de verschillende opties kiezen en onmiddellijk de inschrijving voltooien.

Inschrijven als niet lid

Als niet lid moet men inschrijven door het formulier in te vullen en uw overschrijving te volbrengen. Uw inschrijving is geldig na overschrijving ( op volgende rekeningnummer BE76 3101 6230 1395 ) en dient te gebeuren ten laatste op 10 augustus 2019.

Opmerking: De federatie behoudt het recht om uw inschrijving te weigeren.