Paramotor Evenement in Durbuy, 8-10 september 2023

Onder de wijdse hemel van Durbuy kwamen van 8 tot 10 september meer dan 80 paramotor piloten samen voor een schitterend evenement georganiseerd door de Belgische Paramotor Federatie. Het pittoreske landschap van Durbuy diende als het perfecte decor voor dit spektakel.

Vanaf de eerste zonnestralen bij zonsopgang tot de laatste gloed van de zonsondergang, vulden de luchten zich met het gracieuze dansen van paramotors. Het was een betoverend gezicht, waarbij de kleurrijke schermen contrasteerden tegen de blauwe hemel en de gouden tinten van de zon.

Bezoekers en piloten kwamen samen om te genieten van deze adembenemende vluchten, waarbij velen nieuwe vriendschappen smeedden en oude herinneringen ophaalden. Elk moment werd gekoesterd, elke vlucht een herinnering voor het leven.

Bij het doorbladeren van dit fotoalbum, herbeleven we de magie van dat weekend. Van de opgetogen gezichten van de piloten tot de betoverde blikken van de toeschouwers - dit evenement was een viering van de passie voor vliegen en de schoonheid van de natuur die Durbuy te bieden heeft.