Belgium PPG Federation

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Belgische Paramotor Federatie (BPMF)

Buitengewone Vergadering

Beste collega’s paramotoristen, 

Op zaterdag 22 November 2014 heeft een bijzondere vergadering plaats gehad naar aanleiding van de reglementering voor paramotoren.

Langs deze weg willen wij (het bestuur) iedereen die aanwezig was van harte danken voor de lovende woorden en felicitaties die wij hebben mogen ontvangen over de inzet van het huidige bestuur. 

Een verslag van deze bijzondere vergadering zal in de eerst volgende week verschijnen. Eveneens zal de vernieuwde website op 1 December 2014 online geplaatst worden waar alle informatie terug te vinden is voor de te ondernemen stappen betreffende de registratie van het scherm, uitreiking van de bevoegdheidsverklaring (brevet), terreinen, medische klasse 4, enz...

Namens het bestuur

Prévot Jean-Paul

Voorzitter BPMF-FBPM

 

Datum Theoretische examens 2014

Datum van de theoretische examens 2014

09/12/2014 om 20:00

Hier inschrijven

Alle examens vinden plaats te
Cultureel Centrum "DEN BLANK"
BEGIJNHOF, 11
3090  OVERIJSE. 

Erkende brevetten van de paramotorfederatie

In het onderstaande overzicht vindt u de bepalingen voor het behalen van de verschillende erkende brevetten van de paramotorfederatie. Indien u echter een opleiding volgt of nog wenst te volgen, heeft u waarschijnlijk de volgende documenten nodig: opleidingsfiche, vluchtenboek en bekwaamheidsattest.

De algemene werkwijze om een opleiding aan te vatten en tevens ook in orde te zijn ivm de erkende brevetten van de paramotorfederatie kunt u nalezen in onze voorschriften u.

 

Werkwijze bij het volgen van een opleiding

U wenst paramotor te leren vliegen? In het onderstaande overzicht geven wij U het verloop van een erkende opleiding, van start tot het behalen van uw "erkend brevet piloot", om zelfstandig op een veilige en erkende manier te kunnen genieten van deze fantastische vliegsport:

Lees meer...
 

Nieuwsflits

Datum van de theoretische examens 2014

09/12/2014 om 20:00

Hier inschrijven

Alle examens vinden plaats te
Cultureel Centrum "DEN BLANK"
BEGIJNHOF, 11
3090  OVERIJSE.24.jpg